1402/12/07-18:52

مهم‌ترین اقدامات مطالعاتی در شهرداری تهران تشریح شد

مهم‌ترین اقدامات مطالعاتی در شهرداری تهران تشریح شد

رییس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران اهم فعالیت‌های این مرکز را تشریح کرد.

به گزارش شهردارآنلاین به نقل از روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران به نقل از خبرنگار شهر؛ عطاالله رفیعی آتانی رییس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران درخصوص مهم‌ترین اقدام مطالعاتی در شهرداری تهران، گفت: مرکز مطالعات بر حسب رسالت ذاتی خود در مورد تمام موضوعاتی که در شهرداری تهران مطرح است کار مطالعاتی و مشاوره ای انجام‌ می‌دهد؛ اما به صورت طبیعی برخی موضوعات برای مرکز برجسته هستند.

وی با بیان اینکه یکی از این پروژه‌های مهم مدیریت پسماند است، خاطرنشان کرد: مسئله پسماند به جهت مدیریتی و زیست محیطی اهمیت ویژه‌ای دارد. تا اینجا مهم‌ترین پروژه ما در مرکز مطالعات این مسئله بود و به حسب اقدامات متفاوتی که صورت گرفته است مسیر خود را در شهرداری و شورای شهر طی کرده است.

رفیعی آتانی بیان داشت: این موضوع همچنان موضوع مهم شهرداری تهران است؛ برای مثال پسماند در منطقه ۱۹ اهمیت ویژه تری دارد. صحبت این است که ارزش اعتباری پسماند منطقه ۱۹ حدود ۳ تا ۴ هزار میلیارد تومان است.

رییس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران با اشاره به اینکه موضوع حائز اهمیت دیگر فضای سبز پایتخت است، عنوان کرد: مرکز مطالعات فضای سبز را به عنوان موضوع مهم دیده است. طرح آن در حال نهایی شدن است و خروجی این پروژه بر اساس این است که بتوان نگاه جامعی به این ماجرا داشت تا کم و کسرها را دیده و کمبودها را بررسی کنیم.

وی ادامه داد: این پروژه رو به اتمام است و شهرداری در حال پیگیری موضوع است.

رفیعی آتانی گفت: در موضوعات اجتماعی تر طرح «من شهردارم» قرار دارد که عقبه فکری آن به مرکز برمی گردد. ما با این طرح به دنبال حکمرانی مشارکتی هستیم تا تصمیمات شهر تهران توسط مردم گرفته بشود. ما می‌خواهیم این طرح را ادامه بدهیم تا بودجه ریزی با رای و نظر مردم انجام بگیرد. سال گذشته نیز بودجه ریزی با این نگاه انجام شد.

رییس مرکز مطالعات شهر تهران با تاکید بر اینکه مشارکت مردم امسال در طرح من شهردارم بیش از ۳ برابر پارسال بود، بیان داشت: شورای شهر تهران نیز انگیزه این موضوع را داشت. «من شهردارم» نوعی بسط شورای شهر است. مردم با شورا هم جهت می شوند و شهرداری مجری نظر مردم و منتخبان مردم می شود. به لحاظ فکری و پژوهشی ما می خواهیم در سال آینده این موضوع را به علاوه یک کنفرانس بین المللی، دنبال کنیم. 

وی در پایان گفت: پژوهش قرار است به تصمیم گیری کمک کند، اما بخش زیادی از تصمیم گیری با گفتمان سازی صورت می گیرد. بنابراین اگر پژوهش های ما از طریق رسانه مطرح بشوند، گفتمان موثرتری خواهند داشت.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط