خاصیت گوشت شتر
متخصص طب ایرانی گفت: برای تقویت سیستم ایمنی بدن بهتر است ما به جای گوشت گاو از گوشت شتر که طبع گرمتری دارد استفاده کنیم.
به گزارش شهردارآنلاین به نقل از فارس، برنامه «روزنه» با موضوع طب سنتی و درمان کرونا، در ارتباط تلفنی با حسن اکبری (متخصص آسیبشناسی سلولی و عضو انجمن علمی طب سنتی ایران) از شبکه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.
اکبری گفت: سیستم ایمنی بدن انسان اولین سنگر مبارزه با کرونا است.
وی افزود: حدود ۸۵ درصد از افرادِ آلوده به ویروس کرونا [حتی در جهش دلتا] عوارضی ندارند و متوجه به ابتلا نمیشوند.
عضو انجمن علمی طب سنتی ایران تصریح کرد: فقط ۱۵ درصد از افراد آلوده به ویروس کرونا با علائم این بیماری درگیر میشود، در حالی که فقط ۳ درصد از این مقدار علائم و درگیریهای شدیدی را تجربه میکنند.
وی با اشاره به این که ویروس کرونا به راحتی در اکوسیستم بدن حرکت میکند، اظهار داشت: ویروس کرونا از زمان تولید اولین بشر در جهان روی زمین وجود داشته است، اما امروزه با جهشهای جدیدی خودش را به وضعیت بحرانی نزدیک کرده است.
اکبری گفت: برای تقویت سیستم ایمنی بدن بهتر است ما به جای گوشت گاو از گوشت شتر که طبع گرمتری دارد استفاده کنیم.
نظرات