شهروندان به عنوان سفیران ایمنی زمینه ساز فردایی بهتر هستند
با حضور مرتضوی شهردار منطقه۹، گلشنی مدیرکل حمل و نقل عمومی و امورمناطق معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، سرهنگ زینی وند رئیس اداره مهندسی ترافیک راهور تهران بزرگ، سرهنگ قیاسوند رئیس پلیس راهور منطقه۹، مدیران شهری و راهور، خانواده های قربانیان حوادث رانندگی، مسئولین اورژانس، آتش نشانی و بهداشت، دانش آموزان دبیرستان امام جعفر صادق(ع) و اعضای گروه دوام ستاد مدیریت بحران منطقه، رویداد روز جهانی بزرگداشت قربانیان حوادث رانندگی برگزار شد.
به گزارش شهردارآنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۹؛ سید محمد رحیم مرتضوی شهردار منطقه گفت: مبحث کاهش تصادفات و فوتیهای ناشی از آن از جمله مواردی است که مجموعه شهری در راستای کاهش آن اقدامات لازم را در دستور کار قرار داده است.
وی افزود: در همین راستا و از سال ۱۴۰۱ و با همکاری تمامی عوامل در منطقه۹ به خصوص معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه به عنوان بانی این امر مهم در صدد هستیم تا با فرهنگ سازی روند کاهش تصادفات منجر به فوتیها را در قسمت غربی تهران اجرایی کنیم که آمار کاهشی این حوادث ناگوار گویای موفقیت ما در این خصوص تا به امروز بوده است.
مرتضوی عنوان کرد: مبحث آموزش، تعامل با راهور و اعمال قانون و اصلاح زیر ساخت های ترافیکی از جمله موارد تاثیرگذاری بوده است که مهمترین عامل در کاهش تصادفات مقوله آموزش و فرهنگ سازی است که تاثیر بسزایی در کاهش آمار مرگ و میر دارد.
شهردار منطقه۹ یادآور شد: در این دوره مدیریت شهری اتفاقات خوبی در حوزه ترافیکی در شهر تهران اتفاق افتاده است و به این منظور معاونت حمل ونقل و ترافیک منطقه۹ نسبت به آموزش موضوعات ترافیکی و ایمنی و موارد مرتبط با رانندگی اقدام کرده است که از جمله ۴۰ مدرسه از مجموع ۸۹ مدرسه منطقه آموزش های مرتبط را در شهرک آموزش در قالب تور گردشگری یک روزه دیده اند و تا انتهای سال تحصیلی تمامی مدارس منطقه۹ از این آموزش ها بهره مند می شوند.
این مدیر ارشد شهری در خاتمه تاکید کرد: هر کدام از شهروندان به عنوان سفیران ایمنی نقش و تاثیر بسزایی در راستای کاهش تصادفات رانندگی و شاد زیستن را ایفاگر هستند که امیدواریم با اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی شاهد فردایی بهتر باشیم.
در ادامه مهدی گلشنی مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران عنوان کرد: هشتمین علت مرگ و میر در جهان ناشی از تصادفات است که ۳ درصد سهم آنها را موتورسیکلتها تشکیل میدهند.
وی افزود: در شهر تهران ۴۶ درصد فوتیها متعلق به موتورسوارهاست که این ناشی از عدم رعایت قوانین راهنمایی رانندگی است که ریشه در مسائل اجتماعی دارد.
مدیرکل حمل و نقل عمومی و امورمناطق معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: میبایست موضوع آموزش و فرهنگ سازی را جدی بگیریم که این مبحث شامل سه ضلع است، ضلع اول آن مسئولین شهری که وظیفه ایمن سازی را با اصلاح هندسی ها، خطکشیها و غیره را بر عهده داشته، بخش دوم اعمال مقررات توسط پلیس است و بخش دیگر آموزش و فرهنگسازی است که سهم اصلی تصادفات همین عدم آموزش و خطاهای انسانی است.
وی بیان کرد: بدون شک فرزندان نقش مهمی در رانندگی والدین بر عهده داشته، ضمن اینکه والدین نیز نقش مهمی در رانندگی آینده فرزندان عهده دار هستند و این یک رابطه متقابل است که به بهبود فرهنگ رانندگی کمک شایانی می کند.
گلشنی در خاتمه یادآور شد: قصد داریم تا در سال آینده بودجه آموزش را در مبحث ترافیکی را به منظور آگاه سازی شهروندان ۵ برابر کنیم، زیرا هزینه برای آموزش در واقع سرمایه گذاری برای کاهش هزینه های تصادفات است که به جد پیگیر ارتقا فرهنگ ترافیکی در شهر تهران هستیم.
در ادامه سرهنگ مصطفی زینی وند رئیس اداره مهندسی ترافیک راهور تهران بزرگ با اشاره به روز جهانی بزرگداشت قربانیان حوادث رانندگی گفت: گرامیداشت این و قربانیان حوادث رانندگی در واقع با هدف آگاهسازی مردم است تا مخاطرات آن را جدی بگیرند و با رعایت مقررات رانندگی زمینه ساز کاهش حوادث تلخ تصادفات باشند.
وی افزود: آمار تصادفات در هفت ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ در شهر تهران نشان دهنده آن است که ۳۷ فوتیها در شهر تهران مربوط به عابرین پیاده، ۴۶ درصد فوتیها مربوط به موتور سواران و عدم استفاده از کلاه ایمنی، ۶۱ درصد تصادفات در بزرگراههای شهر تهران و به واسطه سرعتهای زیاد و ۵۸ درصد تصادفات در ساعات تاریکی شب که میبایست با دقت بیشتری رانندگی انجام شود.
نظرات